"Ærtepuré"

Logo.png

PETER SKOV

REFSVINDINGE

Ærtepuré

 Ærtepuré

  • Bring løg og vand i kog i en gryde og kog dem ved svag varme under l åg i ca. 2 min.
  • Tilsæt ærterne og kog dem med i ca. 2 min.
  • Blend grønsagerne ad 2-3 gange og hæld pureen tilbage i gryden.
  • Tilsæt cremefraiche og varm pureen godt igennem.
  • Smag til med salt og peber.

Kilde: Karolines Køkken

 Ærtepuré 6-8 personer

  • 1 hakket mellemstort zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 dl vand
  • 1 kg friske balgede ærter
  • 1¾ dl Karolines Køkken cremefraiche 38%
  • 2 tsk groft salt friskkværnet peber

 Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

  • 5962 kJ

Energifordeling:

  • Protein: 17%
  • Kulhydrat: 35%
  • Fedt: 48%
 
  • Fryseegnet: NEJ
  • Tilberedningstid: 30 min