"Ærtepuré"
PETER SKOV
REFSVINDINGE
Toggle navigation
MENU
Danske friske ærter
Ærter og Sundhed
Ærter og madlavning
FVST
Ærtepuré
Ærter og madlavning
Ærtepuré
Bring løg og vand i kog i en gryde og kog dem ved svag varme under l åg i ca. 2 min.
Tilsæt ærterne og kog dem med i ca. 2 min.
Blend grønsagerne ad 2-3 gange og hæld pureen tilbage i gryden.
Tilsæt cremefraiche og varm pureen godt igennem.
Smag til med salt og peber.
Kilde: Karolines Køkken
Ærtepuré 6-8 personer
1 hakket mellemstort zittauerløg (ca. 75 g)
1 dl vand
1 kg friske balgede ærter
1¾ dl Karolines Køkken cremefraiche 38%
2 tsk groft salt friskkværnet peber
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5962 kJ
Energifordeling:
Protein: 17%
Kulhydrat: 35%
Fedt: 48%
Fryseegnet:
NEJ
Tilberedningstid: 30 min
Eskemosevej 8
Refsvindinge
DK-5853 Ørbæk
Powered by
jipHost