"Tomatbearnaise og mini peberbøffer"

Logo.png

PETER SKOV

REFSVINDINGE

Tomatbearnaise og mini peberbøffer

Tomatbearnaise og mini peberbøffer

 Tomatbearnaise og mini peberbøffer

  • Lad smørret blive gyldent i en gryde.
  • Svits løgene i ca. 2 min.
  • Tilsæt tomaterne og svits i yderligere ca. 1 min.
  • Tilsæt sauce, salt og peber og bring saucen i kog under omrøring.
  • Smag til.

Mini peberbøffer

  • Form imens 12 små bøffer.
  • Vend dem i peberblandingen og drys med salt.
  • Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne i ca. 5 min. - vend dem af og til.
  • Stik bøfferne på spyd med bredbladet persille imellem.

Server straks sammen med tomatbearnaise, saltbagte kartofler og ærter.

Kilde: Helle Brønnum Carlsen

 Tomatbearnaise og mini peberbøffer 4 personer

  • 10 g smør Tomatbearnaise
  • 1 grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 3 dl Karolines Køkken bearnaisesauce
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Mini bøf

  • 400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 1 tsk friskkværnet fem peber blanding
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g smør

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • ¾ kg saltbagte kartofler
  • 600 g friske bælgede ærter

 Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

  • 9260 kJ

Energifordeling:

  • Protein: 26%
  • Kulhydrat: 47%
  • Fedt: 27%
 
  • Fryseegnet: Ikke afprøvet
  • Tilberedningstid: 45 min