"Kold blomkålsret"
PETER SKOV
REFSVINDINGE
Toggle navigation
MENU
Danske friske ærter
Ærter og Sundhed
Ærter og madlavning
FVST
Kold blomkålsret
Ærter og madlavning
Kold blomkålsret
Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits løg og hvidløg i ca. ½ min.
Tilsæt hvidvinseddike og lad det koge ind ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min.
Drys mel over de indkogte løg og bag blandingen godt sammen.
Tilsæt 2 dl af bouillonen.
Rør flødeosten med pesto til en ensartet blanding og rør den i løgblandingen og pisk til den er jævn.
Pisk resten af bouillonen i lidt efter lidt.
Bring suppen i kog og lad den koge ved jævn varme i ca. 5 min.
Kom blomk ålsbuketterne i suppen og lad dem koge under l åg i ca. 3 min.
Tilsæt ærter og peber og kog uden l åg i ca. ½ min.
Smag til og server basilikumsuppen i en varm skål.
Kilde: Karolines Køkken
Kold blomkålsret 6 personer
1 fast stort blomkålshoved (ca. 500 g)
200 g Karolines Køkken kvark 1%
2 dl Karolines Køkken cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
2 spsk klippet frisk karse
5 spsk hakket syltet rød peberfrugt
½ tsk ostindisk karry
1½ tsk groft salt friskkværnet peber
1 tsk sukker (kan udelades)
blade af 1 hovedsalat (ca. 150 g)
250 g kogte friske bælgede ærter
200 g rejer
Pynt: friske dildkviste
Hertil: 300 g flutes
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11060 kJ
Energifordeling:
Protein: 32%
Kulhydrat: 43%
Fedt: 25%
Fryseegnet: Ikke afprøvet
Tilberedningstid: 60+ min
Eskemosevej 8
Refsvindinge
DK-5853 Ørbæk
Powered by
jipHost