Prinsessen på ærten
- Kog ærterne i bouillonen i ca. 5 min.
- Blend dem med piskefløde, smør, salt, peber, hvidløg og basilikum, til puréen er helt jævn.
- Hold den varm.
- Læg kyllingefileterne fladt på et spækbræt, læg håndfladen på kødet for at holde det fladt, og del kyllingefileterne horisontalt i to tynde skiver.
- Skær osten i fire flade skiver horisontalt.
- Steg eller grill kyllingefileterne i olivenolie ved jævn varme til de er gyldne - ca. 2 min. på hver side.
- Drys med salt og peber.
- Køl panden lidt ned og steg osten ved svag varme i ca. ½ min på hver side.
Ved serveringen
forbered fire “prinsesser“ som pynt:
- Fold parmaskinkeskiverne til kræmmerhuse og stik dem på grillspyddene sammen med sukkerærter som arme og cherrytomat som hoved.
- Varm ærterne og anret kylling, ost, ærter og ærtepuré lagvis som madrasser og dyner.
- Stik "prinsessen" ned gennem anretningen for at holde den sammen.
Server straks med nykogte ris
Kilde: Marianne Odgaard